Blää/Yayy

Tjofräs! Hoppas allt är bra med er så här på natten. Själv så är det sådär. Polisen har gått ut med att det finns en man runt vårt område som ger sig på barn. Jag blir så skärrad och rädd för mina barn! Förstår inte hur man kan ge sig på någon som är så liten och oskyldig. Fy fan!! 
 
Imorgon är det Valborg! Längtar faktiskt en aning. Har bjudit in alla nära och kära vänner så vi blir ett gött gäng imorgon. Ska bli kul att äntligen vara samlade igen efter så lång tid.
 
Nu går jag snart i kos! Först Big Bang Theory!
 
Puss & Kram

Sweet love

Oh herre! Denna helgen bara försvann! På lördagen var det tänkt att jag och älsklingen skulle ätit ute och kollat på ironman 2 men vi valde en hemma kväll ist! Vi grillade och åt med grannarna. Blev sängen tidigt. På söndag så spelade "M" vårcuppen på skarpenord.
Fotboll alltså. Så det var upp tidigt för startskottet gick 08.00! Så det var fotboll hela söndagen, tre förluster och en vinst!  Men dom hade kul! Sen så åkte vi till maxi, dom firade 20år? Och dom hade "kalas". Dom bjöd på mat och massa kul för stor som liten.
Så det va en fullspäckad söndag. 
Idag så har jag/vi inte hunnit göra spec mkt. Va nere på jobbet och planerade in 2 veckors jobb i sommar! Ska bli skönt att jobba lite igen känner jag! Härligt!
 
puss & kram
Nero
 

Sviken!

Ja då lider fredagen mot sitt slut. Får väl säga att denna dagen började kanon men slutade katastrofalt! Känner mig så ledsen och sviken! 
Tänker inte prata om det just nu. 
Vi var iaf på marknaden. Blev köpt sockervadd till barnen. Det är bara massa skit där ändå! 
Nu går jag i kos och håller tummarna för en lyckad lördag. 
 
kram

Grönt är skönt!

God morgon! Fredag idag. Trotts att man är ledig hela veckan så är fredag den dagen man längtar till mest. Märkligt det där.
Igår så fick vi veta att mattanterna på skolan ska gå i strejk på måndag. Tycker att det är bra att dom står på sig ang löner m.m. Men det blir jobbigt för oss som måste se till att barnen har mat med sig varje dag. Inte nog med att man har tusen saker att göra för övrigt. Men det blir nog bra i slut ändan. På tal om mat så åt vi Kina food. Så jäkla gott!! 
Jag och min gubbe rensade lite i rabbaterna igår. Massa grönt på G. 
Härligt!!
Idag är det Vikinga Marknad i Kungälv. 
Får masa ner med familjen och kika lite. Köpa lite munkar kanske.
 
Slänger in lite bilder från veckan.
Puss & Kram
Nero
 

Soool.

OjOjj oj. Var ska man börja? 
Igår så var jag och min man hos "T" och firade henne. Man kan väl säga att kvällen slutade tidigt för vissa. *Haha* Galet kul var det iaf. Så jag mår väl som jag förtjärnar idag. Min första ute kväll var det oxå. Så jag är nöjd. Vi var på Flying scotsman. Helt ok ställe. Väldigt blandad kompot med folk måste jag säga. 
Min stora tjej "T" blir hela 28 år. Jösses. 
Kändes lite vemodigt att lämna lillan första gången igår men allt hade gått jätte bra så det var juh skönt. 
Idag så blir det väl lite stros på stan.
Passa på att njuta av solen. 
 
Vi hörs lite senare. 
 
Puss & Kram
Nero

Blondie

Hej alla goa och glada 
Lite dåligt med uppdatering på sistone. Har verkligen haft fullt upp. Jag har börjat fundera på om jag ska börja jobba i sommar igen. Jag  vill vara hemma men samtidigt så är jag så jävla sugen på att börja jobba igen. 
Den senaste tiden har varit lugn. Mycket med barnen. "I" har verkligen börjat testa mina gränser. Trotsar tills mitt tålamod tar slut, och jag har väldigt bra tålamod med barnen men hon puchar verkligen tills man blir arg. "M" har fått små utbrott på mornarna som fått mig att gråta. Men detta måste bero på att "S" tar så mycket tid. Men vi jobbar verkligen på att få allt att klicka. 
Nu över till något annat.
Jag har shoppat igen. Känns som att det är det enda man gör när man är hemma.
 
 
Jag tonade håret igen i fredags. Blev himla nöjd denna gång. Ska ev klippa mig på fredag igen.
 
 
Nu så ska jag kolla på Hannibal och sen sova.
 
Puss & Kram
Nero
 
Instagram
Missniina
 

Baka baka liten kaka!

Tjohej! 
Allt bra med er? Själv så känns allt ok. 
Känner av någon form av tomrum. Att jag vill göra något mer med mitt liv och mig. Jag har börjat sväva in i lite tankar om att börja dansa poledance och GoGo. Hade varit grymt kul! Älskar att dansa och träffa folk, och poledansen är väl mer en kul grej och grym träning.!  
Men det är som sagt bara tankar.. Så vi får väl se what the futur brings.. 
 
 
Vi var juh på BVC häromdagen och vägde och mätte "S". 
Hon börjar bli en stor tjej! Så stolt över henne!
Igår så var jag och käkade middag hos en arbetskollega. Självklart så va alla Goa med. Vi käkade tapas och drack lite gott. Dom är verkligen fantastiska! Vilka genuina människor. Älskar på alla sätt. 
Jo jag va även och tränade med min granne häromdagen. Vi körde lite step på bräda. Grymt kul! Kändes att man inte hade någon kondis alls!!! Jösses. Igår så bakade vi lite kakor här hemma. Mumma!
 
Idag så är det lördag. Det har varit en lugn dag. Kännt att jag inte har någon energi eller motivation att göra något! Vi ska grilla med våra Goa grannar idag. 
 
Ni får ha en underbar Lördag!
 
Puss & Kram
Nero

Vår!!

 
Tjenare! 
Det va ett par dagar sen som jag skrev här. Det är så mycket just nu. Allt har varit lugnt annars bara att jag inte hinner med att skriva. Igår så var jag och stortjejerna på simbadet. Dom lekte och jag tränade. Eller simtränade. Kändes skönt att få igång flåset igen efter graviditeten. 
Men det fick jag bittert ångra idag, har sån jävla värk i rumpa och ben. Aj..! 
Jag och min stora tjej var hos tandläkaren och pratade med en specialist från Mölndal. Hon är lite rädd för att få bedövnings spruta inför hennes lagning. Så vi fick komma dit och prata lite.
 "M" sa att det kändes bra att få pratat med någon. 
Solen skiner och det är till-och-med varm ute! Våren är här!!!  
 
vi höres lite senare'
Puss & Kram 
Nero