Woppa woop!

Tjolahopp!
Onsdag idag. Jag har varit på hörseltest med "S", höft-och-led test, och tagit de sista blodproverna idag. Allt har sett jätte bra ut! 
Jag gjorde premiär badet idag! Hon älskade det så mycket så att hon somnade under badet. Nu ligger hon utslagen i sin säng. Mätt och belåten! Jag har även tagit en nakenvikt på henne! 2030g! Vi gick över 2000g innan hon blev 2 veckor! Vilken tjej! Hon blir 2 veckor imorgon men ändå! 
 
Plus:"- I'm coming Home, I'm coming Home. Tell the world I'm coming Home. "
 
Vi får komma hem på Måndag!! Woopa woop! 
Hela dagen har varit fantastisk! Jag unnade mig en pizza till middag idag.
Så bra har dagen varit! 
Nu ska jag äta lite godis och kolla på Rough Assasin! Purr purr!
 
Puss & Kram
Nero

Shopping

Fantastiska måndag!
Idag har jag haft permis i 3 timmar. Barnmorskorna passade "S" medans jag åkte till överby och handlade mat och shoppade kläder till lilla grodan. Det blev tre bodys och en overall. Det blev även en bok till mig. 
 
Kändes jätte skönt att få bara strosa i tre timmar i solen. Överby är enormt! Som 2 nordstan. Massa klädaffärer och mataffärer. 
 
Nu ska vi mysa lite! 
Puss & Kram
 
Instagram
MissNiina

Lyckorus!

God kväll! 
Har gått runt med ett lycko rus i två dagar! 
Min lilla tjej äter bra och lägger på sig i vikt varje dag!  Min familj var här igår (lördag). Dom hade handlat god middag till oss, grillad kyckling, potatis sallad, och förskt bröd. Svärmor hade plockat ner en kladdkaka och grädde till oss oxå! Så härligt att få sitta ner hela familjen och äta och prata vanliga saker. Min man slumrade till två timmar, då passade jag och barnen på att mysa ner oss i soffan och kollade på Melodifestivalen. Dom satt som fastklistrade bredvid mig. Åhhh!  
 
Idag har vi mer eller mindre sovit hela dagen. 
Vägde "S" idag, 1890g!! 
Vilken tjej! 
Nu myser jag i soffan med lite godis och min granne "C" och kollar på Johan Falk! 
 
Puss & Kram
Nero
 
Instagram
MissNiina

En bild säger mer än tusen ord

Så jag slänger in två!
 
 

1810g

 
Ohh herre vad denna dagen försvann fort!
Nu är jag helt slut trotts att jag fick sovit mellan två matningar idag. Måste vara min man som tröttar ut mig *haha*. Han har varit här ett par timmar
med oss. De har legat i sängen nästan hela dagen/kvällen och bara gosat. Han slocknade en timma men jag tror han behövde det. 
Vi vägde våran skrutt för ett tag sen och hon är nu uppe i 1810g!! Duktig tjej!! Ett par dagar till så korsar vi 2000g sträcket! Woop. 
Hon är även 33 veckor idag. Så nu ska vi börja jakten på en plats åt oss i Mölndal så vi kan få hemsjukvård hemma de sista veckorna. Håller alla tummar och tår att det finns plats för oss!! 
 
Nu så säger jag god natt till er alla!
 
Puss & Kram
Nero
 
Instagram
MissNiina

Gos och massa mys!

Idag har det hänt grejer! 
Min gos man har varit här hela dagen. 
Matat och gosat med "S". 
Och jag har flyttat in i ett föräldrarum på "insidan"! Iom detta så har även "S" fått flytta in till mig! Så gosigt. Vi ligger här och lyssnar på musik och bara njuter. 
Nu känns allt bra igen! 
 
Fick även veta att de hade skickat min bröstmjölk på en analys för att se hur näringsrik mjölken är. Fick topp betyg! 13g protein per 100g det är grymt bra! 
Känns bra, dom fick sig en känga. *blink*.
Nu ska jag kolla lite på 2012 på tv sen så blir det mat för "S" sen ska jag sova. 
 
Puss & Kram
Nero
 
Instagram
MissNiina
 

1 vecka idag!

Tjolahopp!
Det blev inget bloggande igår. 
Får väl ta igen det idag. 
Igår så dagen lugn men ändå hektisk. 
Min lilla tjej kom som sagt i en säng igår. 
Känns som att hon är lite mera bebis nu. 
Man kan plocka upp henne när man vill, allt är lättare. Så jag försökte komma in i en ny rutin med matning, amning, blöjbyte m.m. Men jag måste säga att jag är imponerad av hur duktig jag är ändå. 
Nu har hon precis ätit och äter nu med tre timmars mellanrum. Under den tiden så ska jag pumpa, vila och äta. Jösses. Men det har funkat jätte bra hittills. 
 
Idag blir "S" 1 vecka gammal!!  
Tiden går så jävla fort! Hon är igentligen bara 31+6 idag... 
Lillfis!
 
bloggar senare!
 
Puss & Kram
Nero
 
Instagram
MissNiina

God morgon!

En härlig morgon här på
NÄL i Trollhättan. Snön ligger fortfarande på marken här och det är svinkallt!! 
Ser fram emot denna dagen. Lill skrutten kanske
får komma och sova i en säng idag! För mig är detta jätte stort! Min lilla tjej! Jag får mitt nya rum idag så då kan hon vara med mig på rummet! Då är det lättare att ta emot besök m.m. Och jag ska bli mer aktiv i natt matningen. Just nu så kan jag inte vara med på natten och mata för mitt rum ligger så dåligt så det är inte ett alternativ. 
Vi höres lite senare igen! 
 
Puss & Kram
Nero
 
Instagram
MissNiina
 

❤Eufori❤

Tjohej!

Det har varit lite upp och ner med humöret ett par dagar!

MEN idag!! Idag är jag så jävla glad!!

Min lilla tjej har gått upp jätte bra i vikt bara på min mjölk. Både amning och sondmatning. Hon väger nu hela 1720g!! Barnmorskorna pratade om att min mjölk kanske inte var tillräckligt bra för henne. Då trodde jag att jag skulle ge upp!! Så ledsen, frustrerad och ARG!!

Men ICKE! Den är alldeles utmärkt för henne!

Jag har dessutom varit rökfri ett bra tag nu så känner mig extra stolt! OCH hon kommer ev komma ut ur kuvösen imorgon till en säng. Eller det är väl mer en korg på hjul. Men ändå!?! Bara massa positiva saker på en dag! Fantastiskt! 

Nu kan det bara gå bättre och tiden går lite fortare :D

Vi hörs mer imorgon!

Puss & Kram
Nero

Instagram
MissNiina


Stolt!!

 
Total lycka! Han är så jävla stolt!! 
"C" har varit här nästan hela dagen. Legat och myst med Saphira och matat. 
Jag har lagat lunch idag för omväxlings skull. 
Jag fick blomsterbud från mina underbara grannar. 
Härliga tulpaner och ljung tror jag. 
Strax ska jag in och mata Saphira och pumpaaa! Så tröttsamt att pumpa med det är 
jätte bra.
 
Vi hörs imorgon igen!
Puss & Kram
Nero
 
Instagram
MissNiina

Familjen!

Hej alla Goa där ute!
Det har varit full rulle sen S kom till världen. En total omvändning i allt som heter sova och äta. Det. Visste jag innan att så kommer det bli. Men så här... Jisses. Men jag är otroligt nöjd och håller som sagt på att anpassa mig. Min lilla skrutt äter och växer varje dag! Helt fantastiskt!
Pratade med mina tjejer i telefon igår. Dom hade minsann varit på badhuset och badat. I hade tydligen lärt sig att simma!! Blir så glad men ledsen att jag missat detta! Men Gud va mina tjejer är duktiga!! Dom hade haft jätte kul på badet!

Igår så fick jag minsann besök från T och hennes familj! Dom hade bullar och läsk med sig! Mumma!!! Härligt att bara få sitta och tjöta massa skit och allvar. Min Goa man är här varje dag och myser så mycket han kan med S. Längtar tills vi får komma hem och vi kan bli en hel familj, alla på samma ställe! Åhh vad jag längtar!

Nu ska jag in och mata S, hon matas nu med ca 3 timmars mellanrum. Så duktig!

Skriver mer ikväll!

Puss & Kram
Nero

Instagram
MissNiina




Frustration!!

God morgon! Ytterligare en pigg morgon! Väntar på att en bröstpump ska bli ledig så jag kan pumpa och gå in och mata lilla Skrutten.
Tror att min "förlossningschock" har kommit ifatt mig.
Jag satt inne hos Saphira igår och matade henne, helt plötsligt får ingenstans så börjar jag att gråta helt okontrollerat! Jag kunde inte sluta! Känner mig så besviken på mig själv. Hon ska inte ligga där!!? Hon ska vara i min mage. Vi skulle glänsa på stan! Knö på folk på Ica! Hon skulle växa och bli ännu starkare! Men nej! Hon ligger i en kuvös! Jag vet att hon har det bra, hon ser nöjd ut! Hon andas själv och suger jätte bra i nappen och på sin hand men kan inte riktigt amma än. Så Frustreande! Vill ha henne på mig, vid mig hela tiden! Min lilla prinsessa. Helt fantastiskt vacker på alla sätt!!

Över till något gladare.
Min man och barnen var här igår och tjejerna fick träffa lillasyster för första gången! Dom reagerade inte på att hon låg i en kuvös. Dom tyckte att hon var väldigt liten och mjuk. Dom fick hålla varsin hand på henne. Men inte klappa. Tydligen så gillar inte barn som är så små att man klappar dom. Det är en obehaglig känsla som dom inte kan kontrollera. Så en trygg stadig hand på kroppen är det bästa.
Sen så gick jag och tjejerna runt på neonatal avd. Där finns det lite som ett vandrarhem för familjer som har barn på neo som måste behandlas längre pga prematur m.m. Så jag visade vart jag skulle bo, laga min mat osv. Sen så var det dags för familjen att åka hem vilket är fruktansvärt tråkigt! Saknar dom så jäkla mkt! Och jag ska vara här minst tre veckor till!!! Blää!

Slutar skriva för nu men vi kanske hörs senare.

Puss & Kram
Nero

Instagram
MissNiina


Lilla under

God morgon! 
Jag är så fruktansvärt pigg idag! 
Satt med Saphira sent igår och bara gosade
och luktade på henne. Det är något speciellt med nyfödda bebisar,
dom har en speciell doft. 
Hon låg på mitt bröst och sov. Jag var med och sondmatade henne. Vilken fantastisk liten människa. Hennes systrar ska få träffa henne till helgen för första gången. Blir lite nervös över hur tjejerna ska reagera. 
Hann inte prata med flickorna igår innan jag somnade, men hoppas "C" löste det igår. Min lilla tjej B har blivit storasyster. Och min andra tjej M har blivit storasyster igen. 
Jag börjar känna mig lite nervös över hur allt ska funka med vårt nya tillskott och våra prinsessor som vi har. 
Ni som har tre eller fler barn, hur reagerade era barn på ett tillskott? 
Vi har pratat mycket med flickorna om ändringen m.m om att det kommer en liten till i familjen. 
Får se hur d går när vi kommer hem. 
Jag och Saphira ska vara kvar här i minst tre veckor till. Då är hon i vecka 35 och skulle vid den veckan klara sig allra bäst själv. Utan kuvösen menar jag då. Men vi kan ev flytta till östra under tiden om det finns plats för oss.
 
 bloggar mer senare!
 
Puss & Kram
Nero
 
Instagram
MissNiina

Livets största gåva!

Ja jag och min man fick inatt ta
emot den störta gåvan någonsin. 
Vår lilla tjej bestämde sig
för att hålla oss sällskap på alla hjärtans dag!
1600 g ca och 42 cm lång. 6 v för tidigt.
Hon ligger för tillfället i en kuvös där hon får hjälp med sin temperatur. Men hon andas själv och allt annat funkar fint. 
Jag är så himla glad och berusad av alla kännslor! 
Det blev ett kejsarsnitt då min temperatur
stigit fort under dagen. Jag hade sammandragningar hela onsdagen. 
Så de var oroliga för att en infektion skulle bildas så dom beslutade att det var dax för henne att komma ut! 
Nina Saphira Nero kommer hon att heta med Nina som mellan namn. 
Du är så välkommen vår tredje prinsessa! Såå vi har längtat efter dig!
Min vackra docka! 
Älskar dig!
Bloggar mer imorgon! 
 
Puss & Kram
Nero
Instagram
MissNiina

Besök!

 
 
 
 
 
Heej! 
Totalt värdelös på att skriva! 
Anledningen till att jag glömmer uppdatera är för att på mitt rum har jag typ ingen
sändning på mobilen. Så när jag är ute och äter så har jag jätte bra sändning! Men då glömmer jag ist av att skriva så nu fattar jag mobilen och skriver! 
 
Jag har beställt lite smink från
Eyes Lips And Face. Det har blivit ett av mina favorit märken för smink. Inte bara det att det är billigt,  jag tycker att det är bra! 
Jag köper dock inte det billigare sminket utan kör på det lite dyrare för att det dyrare är bättre! 
 
 
 
 
Helgen har varit jätte lugn för min del. 
Min man och barnen va på besök i går. En tjej kompis åkte med dom också. Jätte kul verkligen! 
 
Jag ger mig för idag så hörs vi väl imorgon igen!
 
Puss & Kram
Nero
 
instagram
MissNiina 

Sällskap i sängen.

Min sängskamrat!


Mello!

Tjohej! 
Idag är det lördag. För min del så har det inte hänt så mkt. Min mamma och pappa va här på NÄL och hälsade på. Jätte mysigt med lite sällskap! Dom hade köpt en liten nalle till mig som jag kan snutta på. *hihi* lägger upp en bild på han sen.
Det blir väl melodifestivalen för min del ikväll om jag orkar kolla på den. Är så jäkla trött av allt som dom trycker i mig här. 
Min Goa familj skulle ev komma förbi imorgon oxå. 
Vad har ni för planer för ikväll? Eller blire mys?!
 
Vi hörs senare! 
Puss & Kram
Nero
 
Instagram
MissNiina
 

Man night out!

Hej! 
Sorry för att jag inte skrivit på ett tag. 
De proppar mig med mediciner och tar prover varje dag så man blir ganska så trött.
Jätte kul att se min statistik att ni är så 
många som läser. Härligt! 
Det är åter fredag och jag kommer äta
middag och kvällsmat och sen troligen sova. 
Hur/vad gör ni ikväll?
Min man ska ut och roa sig ikväll efter många
om-och-men! Jag ville att han skulle ut i 
kväll så han får slappna av och bara vara en kväll. Så han tog sitt förnuft till fånga och
valde att hänga med grabbarna ut. 
 
 
För min del så säger jag bye och nattis på samma gång! 
Vi hörs kanske imorgon igen! 
 
Puss & Kram 
Nero 
 
Instagram 
MissNiina 

Håll i hatten!!

Har idag gjort ultraljud! Ett rutin ultraljud för att kolla fostervattens mängd och tillväxt. Som det ser ut just nu så kan det ev gå att vända bebisen!! Så himla glad! Så jag kanske inte alls behöver ett kejsarsnitt!! Woop woop! Och den växer precis som den ska! Vi ska göra ett vändnings försök i helgen! Sen så fick jag även veta att det är en liten

flicka till som vi väntar!

 

En liten Safira!! Ännu mer lycklig!!! Vi har inte bestämt hur stavningen kommer att bli än men det tar vi då! En liten Tjej till! Vilken fantastisk känsla! Min man var jätte glad för nyheten! Han va här på NÄL idag och besökte mig. Min gose korv!

Nu ska jag snart äta kvällsmat och ta igen lite sömn!

Ni glömmer väl inte att ni kan följa mig på Instagram!?
MissNiina

Puss & Kram
Nero


Blandade kännslor!

Hej bloggen! Har varit lite av en berg-och-dal-bana dessa två dagarna. 
Igår var jag som sagt hemma på permis för att fira min stora tjej som blev åtta! 
Vilken fantastisk dag/kväll. Fylld med kärlek och gos. Två mycket nöjda tjejer hemma igår. M fick massa mode böcker där hon kan designa kläder m.m på dockor. Hon är lite av en mode brud hon! Ville verkligen inte åka tillbaka till östra! Men så fick det juh självklar bli! 
 
 
Väl på Östra igen så va kroppen fylld av ny energi att orka med dessa veckor som jag/vi
har kvar framför oss! 
Då kommer läkaren ner från neonantalavd och säger att jag måste flyttas till NÄL!! 
Så ledsen och förbannad! 
Alla tankar bara snurrar i huvudet, tänk om bebisen kommer, kommer min man verkligen hinna hit?! Hur är det där?! Åhhh så jobbigt! 
NÄL ligger ca 30-40 min från vårt hem!
Så PANIK!!!
Jag packade iordning mina saker och förberede mig på en resa! Klockan 11 fick jag veta att jag skulle flyttas, klockan 02.45 kom ambulansen och plockade upp mig. Jag va på NÄL strax innan 04.00 så trött och utmattad! 
Och när jag väl var här så var dom tvungna att göra nya journaler på mig. Så då vart d blodprov i armen, temp ja ALLT! 
Klockan 05.30 somnade jag tillslut! Och tro mig jag sket i frukosten i morse! Jag sov!! 
Men dom kom in med frukost när jag hade vaknat. 
 
Orkar inte skriva mer just nu.
Bloggar mer ikväll. 
 
Puss & Kram
Nero

8 År!!

Idag är det ingen vanlig dag! För idag fyller världens finaste tjej Åtta år!! 
Helt otroligt! Hela åtta år gammal! Vart tog tiden vägen?! 
Älskade tjej!
 
*Och jag har fått permis ända fram till 20.30!!! *
Så nu håller jag på och fräschar upp mig för hemgång ett par timmar!
 
Puss & Kram
Nero

Kärlek!!

 
Slänger in en bild på min Goa familj
som snart kommer bli en till❤
 
 
 

Puss & Kram
Nero
Instagram
MissNiina
 

Instagram!

Jo! Har ni instagram!?! Följ gärna mig där oxå!

Missniina heter jag där! 


Dusch!

Åhh! Har tagit mig en dusch nu på kvällen.
När jag väl kliver ut så ser jag att jag stått där i över 1tim. *hihi* Totalt tappat tidsuppfattning! 
Kvällen har varit lugn. Haft värkar i ryggen så har knappt kunnat sitta eller ligga ner. Lite jobbigt då jag inte får gå för mkt heller...! 
Prarade med min Goa vän T på kvällen, hade i panik messat henne om en tjänst. Fantastisk som hon är så fixar hon! Guld värd på alla sätt!! 
Nu vill jag bara att måndagen ska komma och ta slut så jag kanske får åka hem på tisdagen under ett par timmar. 
 
Nu ska jag läsa vidare och äta lite chips ❤☺
 
puss & kram
Nero

Ångesten kryper på!

Söndag och jag har snart varit här en vecka. Får nog erkänna att det har gått fort ändå. *som-tur-är*
Jag kan inte släppa allt som jag ville göra innan bebisen kommer. Åka till Ullared och shoppa loss bland babykläder och baby saker. Fixa ordning babyrummet hemma, handla grejer till mig. Det känns så tomt att bara släppa allt! Jag ville verkligen göra detta. Handla dom första skorna/tofflorna allt det mysiga som hör till. Men det är ju bara materiella ting och det får jag ta tag i sen, men ändå! 


Idag har det varit en väldigt lugn dag. Har igentligen bara ätit och läst vidare i boken om den mystiska Mr Grey! Har ni läst den? Om inte, gör det! Kan verkligen rekommendera den! 

Bloggare mer ikväll!
Puss & Kram
Nero

 

Fifthy shades of grey!

Sitter här i allrummet och kollar på melodifestivalen del 1. Än så länge är allt skit!!! 
Har ätit lite kvällsmat och ska proppa i mig lite godis nu :) 
Min fantastiska granne och hennes dotter kom förbi med en liten påse med allt jag gillar!
 
Helt otroligt att hon vet vad jag gillar :) vi har dock umgåtts några år nu! Dom hade varit på Ullared och svängde förbi innan d skulle hem. 
I påsen låg även boken Fifthy shades of Grey. Har länge velat läsa den, började nu på kvällen och jag kan inte sluta! Så himla spännande! 
 
Nu ger jag mig för ikväll!! 
Puss & Kram
Nero
 

Fantastiskt!

 

Lördagkväll och dagen har varit helt fantastisk! Just nu så vilar jag och väntar in Mello!! Har inte så mkt annat att se fram emot ikväll. Min man och mina barn va förbi på morgonen! Gud vad jag saknar mina tjejor! Så fina. Känns som att dom blivit större på bara några dagar! Fick kramas och pussas lite :) kan leva på detta länge.

Sen så har solen tittat fram idag bara det gör att allt känns så mycket bättre! Sen så va T förbi här med sin son och "man" dom hade köpt blommor och choklad till mig! OCH fika!! Mumma. Satt och pratade om allt kändes helt fantastiskt!! Känns bra att ha en nära vän som man kan dela allt med. Även om vi nu inte hinner ses jätte ofta så vet vi ändå vart vi har varandra.
Min fantastiska granne och hennes dotter skulle ev kika förbi en snabbis nu på kvällen också.

Får se om jag bloggar mer ikväll.

Puss & Kram så länge!
Nero


Gos!

Fredag kväll, hur roar ni er? Själv så ligger jag i sängen och väntar in gladiatorerna så jag kan äta lite godis. Det blidde inge besök idag. Min vän va sjuk så jag sa till henne att stanna hemma. Jag får inte under några omständigheter dra på mig något virus just nu. Så vi får träffas i veckan som kommer ist :). Min man skulle kommit förbi med mina trollungar men han hade minnsan somnat hemma *hihi* inte alls konstigt. Han sover nog inte många timmar per natt. Så vi får träffas imorgon ist. Det känns bättre att vara här nu, i början så kunde jag inte föreställa mig att jag skulle vara inskriven här i 4-5v utan att träffa barn/vänner. Men allt med dagarna så förstår jag också varför. Det är en allvarlig period nu och det är bara att gilla läget! Så nu har jag accepterat att jag är kvar här tills bebisen kommer. PUNKT!! Nu måste jag bara sluta skylla på mig själv. Kan inte sluta tänka att allt detta är mitt eget fel. Tänk om jag jobbade för mkt, tänk om jag stressade för mkt. Jag kommer aldrig att få veta, men jag hoppas verkligen och jag menar verkligen att bebisen är frisk och att det inte blir några men. Jag kommer älska bebisen villkorslöst ändå men jag kommer hatat mig själv om det händer något. Så vi håller tummar och tår för att allt blir bra tillslut!
Det är fascinerande hur mina tidigare graviditeter har gått så himla bra inga komplikationer eller så. Men så kommer tredje och allt blir helt omtumlande. Mina stora tjejer där hemma är så duktiga! M som är äldst växer för varje dag och har väl tagit på sig mini mamma rollen hemma. Ser till att B har d bra i skolan och snygga, schysta kläder. Hjälper till med det mesta. Och lilla gos B som nog inte riktigt hajjat varför mamma inte är hemma. Åhh vilka fantastiska barn. Tänk dessa två som storasyskon! *mmm* blir allderles varm i hjärtat!

Nu ger jag mig för idag!
Puss & Kram
Nero


Kläder!

Woop woop det är fredag! Jag är i v 30 och har 4 v kvar hoppas jag! Just nu sitter jag och väntar in min underbara familj som ska komma och mysa lite med mig. Dagen och natten har varit lugn! Sovit som en stock men bara vaknat 1gång.

Satt och beställde lite kläder. Tacka Gud för iPhone och internet!

Bloggar mer ikväll!
Puss & Kram
Nero