Fika..

Jaa, torsdag då. Har inte varit på humör på att blogga idag. Lite dåligt humör! Känns lite jobbigt just nu, får inte veta så mkt och alla tankar i huvudet! Min enda tröst just nu är att sova så dagarna går fort! Och varm choklad! Dricker massa choklad när jag är uppe. Har även laddat ner apparna för kanal 3 och 5 så man kan kolla på rolig tv. Min bröstmjölk kom inatt. Vilken chock jag fick när jag vaknade!! Hela sängen och alla kläder va helt blöta. Doktorn sa:"- ja det är juh ett tecken på att det är på gång." Mjölken kan komma 1 mån till några dygn innan bebisen kommer, men jag har läst att vissa fått sin mjölk tidigare. Så d återstår att se. Men vi mår bra än!
Pratade med tjejerna. Maria har matteläxa som hon sitter och gör. Isabelle kollar på tv. Dom skulle äta middag med våra Goa grannar ikväll! Så mysigt det låter! Jag kan verkligen inte beskriva hur mkt jag saknar att vara hemma! Bara lukten och ljudet hemma gör mig euforisk! Snart så :) Calle tog med en kudde till mig igår! Den luktade hemma! Sovit som en stock på den kudden *hihi*. Imorgon kommer en tjejkompis på besök, vi ska fika lite och tjöta. Ska bli skönt att få någon att prata med en liten stund :).

Nu bloggar jag nog inte mer ikväll.

Puss & kram
Nero


Permis?!

Ja, jag måste säga att dagarna går ändå ganska så fort här!
Har varit en lugn dag idag, va nere på Apoteket och handlade lite och på pressbyrån.
Fick även veta att jag ev får komma hem på tis under dagen då min stora tjej fyller 8år. Men det är inte helt säkert än. Lever på hoppet just nu. Ringde hem på kvällen och fick pratat med flickorna! Dom hade haft gymnastik i skolan idag! Dom berättade att dom hjälper pappa me tvätt och disk hemma och att dom lyssnar på honom! Dom skulle ev komma på fre eller lör.

Nu ska jag försöka sova, men d återstår att se!

Puss & Kram
Nero


Bra humör idag

Hejsan i stugan! Är på bättre humör idag! Känns som att jag e lite friare idag :) får ta emot besök och även vara ute en kortare prommenad men inte mer än 5-10 min per dag. Dom vill inte att jag går för mkt för att minska stimulansen för verkar. Min Goa man va här tidigare och jag fick kramas lite med honom ❤. Snart dax att äta lite lunch sen ska jag ta mig en lååång dusch och bara njuta och sova en stund.
Idag fick jag mig lite mer info om kortisonsprutan som jag fått och hur det kommer bli efter att korven kommit ut. Och var vi kommer att ligga. Kan inte mer än längta tills hon/han år i min famn och man får lukta och gosa! Vilken känsla.

Skriver mer senare!

Puss & Kram
Nero


Saker som måste handlas!

Åter igen så kan jag inte somna!!! Ligger nu och tänker på allt som inte är inhandlat till bebisen!! Panik! Kläder, blöjor, overall, skötbädd, Åhh! Massor! Har som tur e vagn, vagga och spjälsäng kvar.
Låg även och tänkte på ironin att jag för nästan 8 år sen låg på samma avdelning med min äldsta dotter! Bara några rum ner. Och nu åtta år senare så är jag tillbaka fast lite för tidigt..

För att prata om något annat så håller jag på att konvertera vårt stökiga/morderna hem till lite mer lantligt romantiskt hem, tar tid och kostar pengar! Men här är mitt senaste köp som jag handlade förra veckan. Så jävla fint!

Hmm där ser man! Ska sluta tänka så mkt och komma i säng det är en dag imorgon me...



Puss & Kram
Nero


Sömn❤

Nu har jag ätit kvällsmat och ligger åter i sängen och tankarna bara flyger runt i huvudet! Hur kommer allt att sluta??
Träffade en mamma som fick barn inatt. I vecka 33 berättade hon. Det blev en liten flicka. Men som oxå är prematur så bebisen ligger i kuvös på babyavdelningen. Så hon spenderar mestadels av sin tid hon henne. Hon fick förlösa vanligt om man kan kalla d så. Kejsarsnitt är inte så vanligt som man tror. Men bebben va liten sa hon men hon mådde bra.
Har tagit tempen ikväll och den va på 37.5. Så dom tror att det är feber på gång och de e inte jätte bra, för då indikerar det på virus och det kan starta värkarna. Dom vill helst att min korv ligger kvar till v 34 men vi får se hur det går.!
Min underbara man va här efter jobbet och kollade till mig. Gud va jag saknar att ha honom brevid mig på kvällen, eller bara höra hans prat om inget och allt! Eller barnen som bråkar med mig innan dom somnar! Helt otroligt! Som tur är så har jag en kvinna här som jag pratar med när vi äter och så men hon ska hem imorgon. Men det kommer komma och gå många här innan jag får lämna, kommer tillslut känna halva götet ;). Trevligt!
Nu år det sov dax för mig. Sov inte många timmar igår. Känner mig allderles lullig av lite sömn.

Skriver mer imorgon!

Puss & Kram
Nero


Ingen action...

Ja dag två är snart slut. Inte mkt action här inte. Väntar nu på min andra och sista kortisonspruta om ca 30 min. Har pratat med läkaren också. Inget nytt mer än att jag får lov att röra mig fritt på avdelningen men helst inte längre. Som tur e så finns det tv här iaf men dom har bara 1:an 2:an 4:an och 5:an men bättre än inget. Kommer få ta emot besök 1 gång om dan förutom min man som kommer när han har tid :). Har som sagt två flickor hemma oxå❤. Men annars inget nytt. Haft ont i ryggen men det är vanligt.

Skriver mer ikväll!

Nero


Längtar, saknar älskar!

Åhh vad jag saknar.! ❤


Smärtstillande?!?!

Det har börjat smälta mer och mer att jag troligen 95% säkerhet kommer att få genomföra ett Kejsarsnitt! Någon som
gjort detta? Måste ryggmärgsbedövning? Finns det annan bedövning? Hur mådde ni efter,under tiden?! Låg i natt och kollade på filmer om kejsarsnitt, såg inte så farligt ut måste jag säga, men jag är livrädd!! Har sett dessa amerikanska filmer då de ska få ryggmärgsbedövning att de kör in världens jävla nål i ryggen!? E d så? På de filmer jag såg inatt så såg det ut att vara en liten nål?! Hur snittar dom? Såg två olika varianter den ena va vid "bikini" linjen och andra vid naveln och ner.
Ska få träffa läkaren senare för lite mer info, som sagt så är det mkt frågor i huvudet just nu.

Men dela gärna med er av eran erfarenhet så man får ett litet humm.

Puss så länge!❤


Tidig vattenavgång, långsam!

Specavd bb östra 29/1-13
Igår blev jag inlagd på spec bb på östra i Göteborg, då mitt vatten gått och blivit blodigt ist för "vattnigt". Så här e jag! Och här kommer ett inlägg m mkt känslor så ta all m en nypa salt ;) enjoy!

Kl är 05.08 och är pigg. Andra dagen här. Får nog träffa en läkare idag. Detta kommer att bli en blogg med mkt mörkt,kärlek,glädje,många timmar,och många inlägg.
Vaknade fler ggr inatt av hemlängtan! Någon att krama bara hålla om! Vill inte vara här! Tråkigt, får knappt gå i korridoren för bm Anne! Men hon börjar sitt nazi pass 15-22 ikväll :) så kan nog lura i de andra att låta mig komma ut en stud. :) saknar mina troll hemma. Maria som fyller år om en v. Och jag vet inte ens om jag får komma hem till henne (permis) då! 8 års sen hon kom i en seat Ibiza i baksätet på Statoil! Åhh min stora tjej! Och Isabelle som är så fantastisk på alla sätt! Åhh saknar!
Men allt detta är nog värt det till slut! Bebisen kommer vara så fin och vacker! Längtar massor. Kommer bli ett prematur barn som jag inte vet så mkt om. Kommer den vara som alla andra, kommer korven vara sjuk mkt, massor m frågor som jag har! Bebisens bf är den 11april. Men iom min tidiga vattenavgång så
måste den komma ut i 34 fulla v. Infektions risken är högre pga fostersäckarna har brustit. Jag är i v29+4 idag. Och måste stanna tills korven har kommit. Det är väldigt ensamt här! Och de andra blivande mammor lr de som fått barn är äldre än mig. Men som sagt detta är dag två och en ny dag för nya bekanta ;). Kan inte bli värre känns d som :). Its all worth it in the end! Fick en kortisonspruta igår i skinkan. Ska få en till idag vid 16. Den påskyndar bebbens lungor att utvecklas lite fortare så chanserna blir lite större i kuvösen. Men jag tror detta är en riktig tapper, aktiv, livlig liten korv! Så den kommer fixa detta! Gäller för mig att vara lugn o sansad sj bara.

Tänker på min man som måste sköta allt hemma nu. Sådan ångest jag har. Lämna/hämta barn, tvätta jobba verkligen allt! Så fantastisk! ❤ Vet att han klarar d men vi har alltid hjälpts åt med allt hemma så nu måste han göra d sj. Många av våra vänner/grannar är villiga att hjälpa till om d behövs. Min svärmor jobbar i Gislaved fram till sön och kommer hjälpa till så mkt hon orkar. Jag sj har inte pratat med min familj än då jag vet att min pappa har mkt hemma sj. Min mamma fick en stroke för ca 4 år sen och hon har inte riktigt hämtat sig än. Men klarar d mesta sj, så jag väntar m att meddela pappa. Vänner och jobb vet att jag är här och inte kommer tillbaka till jobb m.m i år! Mina vänner står i kö för att få träffa mig ❤ värmer i hjärtat att veta att d bryr sig om en iaf. Får inte träffa någon än vad jag vet förutom min man. Inte ens mina barn! Smittorisk säger dom! Får avvakta och se hur allt går, får ta en dag/timma i taget! Vi fixar detta!
Hörs sen!

Over and out for now!
MissNero


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.