Påskafton

 
Idag är det påskafton. Tjejerna har varit ute och påskat igen fast denna gång med sina tjejkompisar.
Senare idag ska vi hem till "T" och hennes familj och käka påskmiddag fast inte massa äckel ägg och skit! Hatar påskmiddagar, dom är precis likadana som julmiddag och midsommarmiddagar. Fast skinkan är borta. 
Sen så får vi se om jag blir barnfri ikväll, isf så ska jag ut och slå klackarna i taket. Woop woop! 
 
Ha en fantastisk påsk alla! 
 
Resultatet från igår.
 
Puss & Kram 
Nero

Fredag/Söndag

 
 
 
Vilken härlig dag! Solen skiner och det är varmt! Igår så blev jag lurad till 1000! Min man sa till mig att han skulle åka iväg till Jönköping och inte komma hem på hela dagen/natten. Så jag förberedde mig på en man "fri" kväll/natt, så vi städade innan han skulle "åka". Men jag blev lite fundersam när han för en gångs skull ville städa, för det händer inte ofta att vi städar tillsammans hemma. Men vi städade och plockade hemma. Sen sa han till mig att sätta på kaffe och att han ville ha en latte med vanilj. Jaja tänkte jag, men varför ska jag sätta på kaffe? Jag vill inte ha kaffe! Men sagt och gjort. Så jag satte mig i soffan och drack kaffe och myste med "S". Barnen hade gått ut för att påska. Så knackade det på dörren så jag trodde att det va barn som ville ha godis, för jag hörde ett barn i hallen. Tänkte inte mer på det. Sen så kommer mina arbetskollegor in!! Åhh va jag blev chockad! Helt tagen på sängen. Då hade dom och "C" planerat in en överaskningsfika för mig. Jag blev alldeles tårögd. Så dom hade köpt tårta och presenter till "S". Chefen hade oxå köpt en present! Så fantastiska! Gud vad jag saknar dom!! Vi satt och pratade om allt och inget. Sen bokade vi in en tapaskväll nästa fredag. Massa god mat och dricka på det! Älskar!!
 
 
 
 
Så nu idag fredag/söndag så sitter jag hos frissan och färgar och ska klippa mig. Känns så lyxigt. Dricker en cappucino och läser skvaller. "C" och barnen är ute och strosar.
 
Puss & Kram Nero

 
 
 

Nobody sees - Nobody knows
We are a secret - can't be exposed
That's how it is - That's how it goes


Why?

Varför ens lägga ner tiden?!


Söndag!

 
Jaha, denna veckan försvann väldigt fort. 
Har inte fått gjort något vettigt alls. Tvättat, städat, ja det man gör när man är hemmafru. 
Igår så var vår familj och grannarna i Göteborg. Vi myste i Haga och hittade ett litet fik som vi myste på. Sen så åkte vi till plikta parken så barnen fick leka av sig lite. 
Idag så har barnen varit på
bowling kalas. Första gången som dom bowlade, dom älskade det! 
Sen så har vi haft besök nu på kvällen av min gos tjej "T" och hennes familj❤
 
 
Vi har käkat pizza för omväxlingens skull. Får ärligt säga att jag har inte saknat pizza speciellt mycket, för så gott är det inte. 
Nu så vilar jag i soffan och ska snart sova.
 
Puss & Kram
Nero
 
instagram
MissNiina

Dåligt självförtroende?

Paranoid eller dåligt självförtroende?!?
Det är frågan det!!
Det är nog lite av båda två.. Förlossningsdep med en klick dåligt självförtroende... Det tär på mig. Jobbigt när man ska vara en "stark" person/mamma utåt... 
Har inte tid eller råd att må så här.
Vad ska man göra? Har pratat med en kurator om min deprition men känns inte som att jag kan komma vidare.. 
Älskar mina barn mer än allt vatten på jorden! 
 Och jag VET att jag är en bra mamma.
Men fru? Som Jag? Är jag tillräcklig? Kan jag tillfredsställa? Vet inte!
 
Nero

Ny kärlek❤

Jag har hittat en ny kärlek! ASOS.com!! Jag har aldrig handlat kläder där innan. Men idag så tog jag det stora klivet in i cyberrymden och shoppade på asos! Herre vilka kläder,skor ja ALLT!! Men det blev bara (bara och bara) en klänning som jag har letat efter läääänge. Och dom hade den!!! Så den klickade jag hem! Sen beställde jag kläder tidigare i veckan som jag skulle visa. Också fina! Såå jag.


Min man är ute någonstans i Sverige och jobbar. Så jag och alla tre :) barnen har ätit våfflor till middag. Lillskruttan är fortfarande lite grinig. Vet inte riktigt vad som är jobbigt för henne. Så nu ligger hon på mitt bröst och sover. Mina stora tjejer sover också, så jag är helt ensam.
Ha en fantastisk torsdagskväll!

Puss & Kram
Nero


Orolig tjej.

Idag så skrevs "S" ut från hemsjukvården. Hon vägde idag 2814g. Vilken tjej! Annars så har dagen varit lugn. Lillan har varit lite orolig idag. Ledsen och hungrig hela tiden. 
 
Jag själv har haft en konstig dag. Trött och lätt retlig. Mina stora tjejer har varit i skolan som vanligt idag. "B" har fått en ny bästis som hon har lekt med hela veckan. Men idag fick hon nog tror jag. Så vi bestämde att dom skulle leka på fredag igen. Jag känner att jag orkar inte ha tjejernas kompisar här hela tiden, vi behöver fortfarande lite ro. 
 
Vi hörs imorgon igen! 
 
Puss & Kram
Nero

Svårt att somna

Tjohej!
Att det ska vara så svårt att somna om vissa nätter!
Just nu är jag hur pigg som helst och ska upp om ett par timmar...Det blir väl så om man har mycket tankar huvudet....
Vi ska som sagt till Mölndal för utskrivning av skruttan. Sen får vi väl se vad denna dagen kan bjuda på. 
 
Men jag ska försöka sova lite till så hördes vi senare! 
 
Puss & Kram
Nero

Utskrivning!

Tisdag idag! Kommer att vara en lugn dag idag. Imorgon ska vi till Mölndal och träffa doktorn som ska skriva ut "S" från hemsjukvården. Han ska undersöka henne och väga och se så hon har det bra.
Just nu så ligger hon här i soffan och sussar gott. Hon har fått lite mer rutin med sömnen och maten vilket är jätte bra!

Skriver mer senare. Har handlat lite kläder som jag ska visa.

Puss & Kram
Nero


Saint patrics day!

 
Hej i stugorna! 
Idag har min man köpt en ny bil!
En jättefin Audi A6. 
 
Annars så har dagen varit lugn. 
Jag och mina stockholmare har varit ute och promenerat i solen en bra sväng.
Det har varit snö men skinande sol! 
Nu sitter vi och kollar på vår årliga film. Boondocksaints! Det är Saint Patric's Day. Jag brukar alltid dricka en öl på denna dagen men idag får det vara.
 
 
Nu får ni ha en trevlig söndag så höres vi imorgon igen!
 
puss & kram
Nero

London!

Lördagkväll och jag är helt slut. Vi har varit på London Camden market i Kungälv idag. Första gången för mig, då jag har jobbat varje gång. De var tydligen 5 år jubileum men jag tyckte ärligt att d va bara massa skit. Lite tråkigt. Sen så gick vi alla och fikade på jobbet. Lika härligt att vara där varje gång. Saknar dom verkligen! Sen så har dagen bara sprungit iväg, och nu kollar jag och mina stockholmare på American Gangster på trean.
Mitt humör så här på kvällen: -Busig, frustrerad.

Över and out!
Nero


Stros

He hej hej! 
Har ni sovit gott? Det har jag gjort iaf! Känner mig jätte pigg och hurtig idag. Vi får väl se vad denna fredag kan bjuda på. Vi håller på och gör oss iordning här hemma för en tripp ner till Kungälv för en fika och lite stros i solen. Självklart så ska "S" också me. 
Vi hade bsrnmorskan hos oss tidigare. Hon vägde lillskruttan, 2640g väger hon nu. 
 
Vi höres senare. 
 
Puss & Kram
Nero

Gosallagop

Hellu! Nu börjar jag bli trött. Det har varit en ganska så slapp dag idag. Har inte fått gjort speciellt mycket alls idag. Men det är skönt med sådana dagar ibland me.
Imorgon så är det fredag. Ska ta mig och gästerna ner till Kungälv på en fika. Jag va nere på jobbet i tisdags och fikade. Så härligt att träffa alla Goa tjejer på jobbet. Dom blev så distraherade när jag kom för jag hade "S" med mig. Hihi. Härliga fantastic 4.


Nu ska jag gosa ner mig i soffan med min gos bebis och kolla på Fast 5.

Puss & Kram
Nero


1månad

Tjolahopp!
Solen skiner här ute men vi har snö!! 
Nu får det fan räcka med snö! Jag vill ha vår och sommar. 
 
Idag är "S" 1 månad gammal!
Vart tog tiden vägen?! 
Min lilla tjej.. 
Hon väger nu 2520g och hon är sondfri sen i måndags. 
Vi har haft lite vänner över på middagar senaste dagarna.  
Känner att jag har fan inte tid att blogga.. Det är så jäkla mycket hemma. Men jag försöker skriva lite varje dag iaf. 
För övrigt så mår jag bra. Har väl börjat smälta detta med att man har tre barn lite mer nu.. 
Men jag kan ändå inte sluta känna mig otillräcklig som mamma/fru. Känner mig frustrerad och ledsen över att graviditeten inte alls blev som jag ville. Jag kan inte amma. Ja listan är lång. Så jag får börja bearbeta detta eftersom. Annars så kommer jag aldrig känna mig tillfreds med mig själv.
 
Vi har besök från familj/vänner från Sthlm. Dom ska stanna tills på måndag. Härligt med lite avlastning. 
 
Nu ska jag äta lite mat!
Vi kanske höres senare.
 
Puss & Kram
Nero

Nere

 
Söndagen lider mot sitt slut!
Har varit på konstgalleri med tjejerna och inhandlat akrylfärger till "M". 
 
Det har varit en "jobbig" dag idag. Känt mig lite nere. Otillräcklig. Ledsen.  Går väl över snart.  
Vi har haft lite vänner över på middag nu på kvällen. Jätte mysigt att vara omringad av folk som bryr sig. 
Lilltjejen fick ett paket av några vänner, innehållande kläder. Söta rosa som hon kan ha senare på året. 
Nu blir det sängen! 
 
Puss & Kram
Nero

Humörsvängningar?!

Första veckan hemma är snart slut.
Hur ska man resumera denna vecka då? 
Stress, glädje, lite panik, bara massa glädje.
Har inte riktigt smält detta med tre barn än. 
Lillan tar så mycket mer tid än jag trodde, fasten att vi är två föräldrar hemma. Hur får jag tiden att räcka till för mina stora tjejer?!?!!
Dom går i skolan på dagarna. Men sen då? Är det bara helger som man kan hitta på roligare saker?!! Jag får klura mer på detta. Idag har jag haft stortjejs dag iaf. Vi har fikat och handlat, och myst till Mello. Imorgon så ska vi på en galleri utställning i Kungälv som min stora tjej vill gå på. Sen ska vi åka och handla lite akryl färger och ett stativ till henne. Hon går på en konst/målar kurs. Jätte duktig på måla är hon. Kan lägga upp lite bilder på några verk som min stora konstnär har gjort. 
Stolt!!
 
Just nu pendlar mitt humör mellan irritation och tvivel. Men det beror inte på barnen. Lite saker som jag inte kan prata om här. För privat anser jag. 
men nu ska vi sussa här, så ni får ha en kanon lördag så hörs vi nog imorgon! 
 
Puss & Kram
Nero

❤Jag vet en Hemlis som ingen annan vet!!❤
 
Hahaha!

Så underbart!

Att vara hemma igen! 
Jag tror att vi har börjat landa lite mer
nu hela familjen. För mig har det nästan varit
stressigt sen jag kom hem. Eller känts stressigt. Det har lixom inte smält in att jag faktiskt har tre fantastiska tjejer här hemma. 
Och lite svartsjuka får man allt räkna med. Men annars så har de stora tjejerna varit
mycket hjälpsamma hemma. 
Idag så kommer hemsjukvårds personalen hit och ska väga och mäta och kolla hur vi bor. Jag pratade med henne från HS i telefon häromdagen och hon lät kanon trevlig. Så detta ska nog gå bra.
 
 
Nu ska "S" få i sig sin frukost och sen så ska de andra tjejerna få i sig frukost och gå till skolan. 
Hörs lite senare! 
 
Puss & Kram
Nero

Underbara Måndag!

 
Trodde aldrig att jag skulle uppskatta en Måndag så som jag gör idag! Jag är så lycklig så att det finns inte av dess like! 
Idag ska vi få åka hem!! 
"S" ligger och sover, jag sitter och sondmatar henne och dricker kaffe. Hon ligger i min säng. Jag tror att jag har skämt bort henne för mycket. Hon ville absolut inte sova i sin egen säng igår så då fick hon sova med Mig. 
Och så här har det varit hela veckan... Hoppas det går att vänja bort. Hihi
Jag kan inte sova mer!
Efter lite mer än en månad inne på sjukhus så ska jag/vi få åka hem!
Helt otroligt! 
Jag stog här igår kväll och packade iordning alla mina saker, jäklar va prylar man samlar på sig under tiden. Nå ja så e det! Nu ska jag krypa ner i sängen med min Gos så hörs vi senare!
 
Puss & Kram
Nero
 

Min stora tjej!

Härliga lördag!
Solen skiner här i Trollhättan. Vet dock inte hur varmt det är. Har äntligen börjat få lite vårkänslor! 
Nu är det bara två dagar kvar tills vi får åka hem, och längtan är stoor!! 
Min svärmor och mina knoddisar hemma kommer på besök idag. Vi ska fika lite. Dock får svärmor inte träffa henne pga regler här men hon får hålla ut, vi är snart på hemma plan. 
 
Stora tjejen här sover, äter och bajsar bara. Hon är vaken en liten stund per mål men sover väldigt mkt fortfarande. 
Igår så vägde hon 2105g. Jösses! Helt sjukt att hon igentligen inte skulle vara född än, hon har lite mer än en månad kvar i magen om man tänker så. Men jag är himla nöjd att hon är här nu och mår så himla bra! 
Hon har legat på en varm vattenmadrass sen hon kom i sin säng, och den tog vi bort igår. 
Just för att hon klarar av att hålla sin värme. 
 
Nu ska jag äta lite.
 
Puss & Kram
Nero
 
Instagram
MissNiina

Begagnade kläder

 
Idag är det fredag och på måndag får vi komma hem! 
Vill verkligen att denna helg ska gå jäkligt fort! Har passat på att köpa prematur kläder begagnat nu när jag har legat här. Så jäkla bra att man kan köpa kläder och sådant till babys beg, sånt som inte slits på samma
sätt som kläder till större barn. 
 
 
Jätte fina kläder! 
 
Jag blogga mer senare.
 
Puss & Kram
Nero
 
Instagram
MissNiina